Universitat Rovira i Virgili

Grups de recerca liderats per membres del departament

El Departament de Dret Privat, Processal i Financer lidera quatre grups de recerca actius i reconeguts per l'Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) a través de la convocatòria 2017-2019 d'ajuts per donar suport als grups de recerca:

Altres grups de recerca, actualment extingits, van ser reconeguts per l'AGAUR en anteriors convocatòries: el Grup de Recerca Dret Tributari Internacional, liderat pel Dr. Àngel Urquizu, va ser reconegut com a grup de recerca consolidat del 2009 al 2016, i el Grup de Recerca Fonaments romanístics de dret privat, liderat per la Dra. Encarnació Ricart Martí, ho va ser del 2014 al 2016. 

A nivell intern, dins del Mapa de Grups de Recerca de la URV, es troba el Grup de Recerca en Dret Patrimonial, en actiu des dels anys noranta però donat oficialment d'alta en el 2001. Formen part del Grup tots els investigadors a temps complert del Departament de Dret Privat, Processal i Financer, i per tant integra totes les àrees de coneixement del departament: Dret Civil, Dret Mercantil, Dret Romà, Dret Internacional Privat, Dret Financer i Tributari i Dret Processal.