Universitat Rovira i Virgili

Frederic Adán guanya el Premi Ferrer Eguizábal al millor projecte d'investigació sobre el dret a la segona oportunitat de la persona física

Departament de Dret Privat, Processal i Financer  - 

El Dr. Federic Adán Domènech, professor de dret processal del departament de Dret Privat, Processal i Financer, ha rebut el Premi Ferrer Eguizábal Edició Extraordinària 2016 al millor projecte d'investigació sobre el dret a la segona oportunitat de la persona física.
El Jurat del Premi integrat pel Sr. José María Fernández Seijo, magistrat de la Secció 15 de l'Audiència Provincial de Barcelona, per la Sra. Tiziana Di Ciommo, presidenta de la Secció de Dret concursal de l'ICAB, pel Sr. Josep Capdevila, diputat de la Junta de Govern de l'ICAB i per la Sra. Elena Moreno, diputada de la Junta de Govern de l'ICAB, ha acordat atorgar aquest Premi ex aequo a:

  • Sr. Federic Adan Domènech i Sr. Carlos Puigcerver Asor, pel seu projecte "Respuesta a los problemas prácticos del mecanismo de la segunda oportunidad de la persona natural no empresaria introducido por el Real Decreto Ley 1/2015 de mecanismo de segunda oportunidad, reducción de la carga financiera y otras medidas de orden social (modificado por la ley 25/2015, de 28 de julio)".
  • Sr. Borja Pardo Ibáñez pel seu projecte "Segunda oportunidad para los fiadores. La extinción de la fianza tras la concesión del beneficio de exoneración del pasivo insatisfecho al deudor principal."

La Fundació Privada Ferrer Eguizábal, constituida al maig de 1981 per Lluís Ferrer i Eguizábal, advocat, membre del Col·legi d'Advocats de Barcelona, periodista i funcionari municipal, te per finalitat desenvolupar totes aquelles tasques que es considerin adients per tal de promoure activitats benèfiques, culturals, formatives, professionals, assistencials.

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Subir

Foto: Diari Mes Tarragona, 16 de feber 2017