Universitat Rovira i Virgili

La Dra. Cristina Villó, guanyadora del Premi Jurídic Ferrer Eguizábal 2015 sobre Dret civil català a la millor monografia publicada o inèdita

Departament de Dret Privat, Processal i Financer  - 

La Dra. Cristina Villó Travé, professora i investigadora del Departament de Dret Privat, Processal i Financer, ha guanyat el prestigiós Premi Jurídic Ferrer Eguizábal 2015 sobre Dret civil català, a la millor monografia publicada o inèdita, per la seva obra "La responsabilidad por el pago de las deudas hereditarias en el Derecho Civil de Cataluña".

Els Premis Ferrer Eguizábal van ser instituïts el 1981 pel senyor Lluís Ferrer Eguizábal qui va ser advocat, periodista i cap de la Secció d'Hisenda de l'Ajuntament de Barcelona, mitjançant la Fundació que porta el seu nom. El Jurat del Premi, integrat pel Sr. Josep D. Guàrdia i Canela, president de l'Acadèmia de Jurisprudència i Legislació de Catalunya, per la senyora Rosa M. Barberà Ramos, vicedegana de l'ICAB, pel senyor Rafael Espino Rierola, secretari de l'ICAB i pel senyor Ramon Pratdesaba Ricart, president de la Secció de Dret civil de la Comissió de Cultura i Formació de l'ICAB, va adoptar els acords per una nimitat, a la seu col·legial el dimarts 19 d'abril de 2016.

Trobareu tota la informació en el següent enllaç

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Subir