Universitat Rovira i Virgili

Celebració del "19 Central European Covered Bond Conference", al Campus Catalunya de la URV els dies 22 i 23 d'octubre

Càtedra d'Habitatge URV  - 

Els passats dies 22 i 23 d'octubre la Càtedra d'Habitatge de la URV va acollir la celebració del 19º Congrés internacional de bons garantits d'Europa central.

Aquestes trobades, liderades per la la prestigiosa Associació de Bancs Alemanys Pfandbrief (VDP), es vénen realitzant de forma ininterrompuda des de 1997, i en elles especialistes de tot el món discuteixen qüestions d'importància fonamental per als sistemes de bons garantits del mercat immobiliari i hipotecari mundial. L'edició d'enguany va fer especial èmfasi en la nova normativa del finançament dels préstecs a l'exportació a través de les anomenades "cèdules d'internacionalització", que es vénen a sumar a les cèdules hipotecàries i les cèdules territorials, que també seran objecte d'estudi en el congrés.

Trobareu tota la informació en el següent enllaç

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Subir

D'esquerra a dreta Otmar Stöcker, de l'associació coorganizadora VDP, el rector de la URV Josep Anton Ferré, Carles Sala, president de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya i Sergio Nasarre, director de la Càtedra de l'Habitatge de la URV.