Universitat Rovira i Virgili

Congreso Internacional Nuevos Retos en el Derecho de Seguros: Hacia un mercado asegurador más transparente y competitivo (6 i 7 de maig)

Departament de Dret Privat, Processal i Financer  - 

Els propers 6 i 7 de maig de 2021 tindrà lloc, en format virtual, una nova edició del Congreso Internacional de Derecho de Seguros, organitzat per l'àrea de Dret Mercantil del Departament de Dret Privat, Processal i Financer de la URV. En aquesta ocasió, i sota el títol Nuevos retos en el Derecho de Seguros: Hacia un mercado asegurador más transparente y competitivo, la temàtica es concentra en quatre sessions de treball: "Noves tecnologies i segur (Insurtech)", "Governança (producte, corporativa, sistemes de control) "," Transparència i distribució en l'assegurança (contractació, comercialització)","Protecció de el client" i "Repercussió jurídica de l'Brexit en l'activitat asseguradora ".

D'aquesta manera, el Grup de Recerca Dret d'Assegurances (GRDA) de la URV, reconegut per la Generalitat de Catalunya, continua amb les tasques de recerca i difusió en la matèria, com es va posar anteriorment de manifest al Congrés l'any 2017 . Aquesta activitat s'incardina en les previstes en el Projecte d'Investigació DER2017-87993-P, finançat pel Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats.

En aquesta ocasió, el Congrés se celebra juntament amb la Secció Espanyola de l'Associació Internacional de Dret de l'Assegurança (SEAIDA) i la seva Secció a Catalunya. I en col·laboració amb l'Autoritat Portuària, que, un cop més, presta un suport decidit a la investigació jurídica com a exponent de el desenvolupament econòmic a Tarragona.

Finalment, cal assenyalar que aquest Congrés pretén, a més, commemorar l'aprovació de la Llei 50/1980, de l'contracte d'assegurança, que compleix quaranta anys des de la seva aprovació el 10 d'octubre de de 1980.

El congrés tindrà lloc, en format virtual, els dies 6 i 7 de juny de 2021.

La participació requereix inscripció prèvia.

Tota la informació, a la web del congrés

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Subir