Universitat Rovira i Virgili

El Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada beca dos projectes del departament, en l'àmbit de l’Administració de Justícia i el dret civil català

Departament de Dret Privat, Processal i Financer  - 

El Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, en la seva convocatòria 2020 per a la concessió de beques per a la recerca, estudis i anàlisis en els àmbits de l'execució penal, la mediació penal, l'atenció a la víctima, l'Administració de justícia, el dret civil català i l'ordenament jurídic català, ha resolt finançar dos projectes de recerca liderats per investigadors del departament de dret privat, processal i financer, ambdós en l'àmbit de l'Administració de Justícia i el dret civil català:

La regulació catalana sobre les plataformes digitals d'habitatge d'ús turístic (HUT) i el seu encaix en la normativa i la jurisprudència de la Unió Europea, liderat per la Dra. Maria Font i Mas, i amb la participació de la Dra. Diana Marín, la Dra. Núria Lambea i la Sra. Silvana Canales. 

Una proposta d'incorporació de la parceria al Codi civil de Catalunya: entre l'arrendament i els contractes de cooperació, del Dr. Esteve Bosch i el Dr. Carles Enric Florensa.

Val a dir que en els últims sis anys el Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, adscrit al Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, ha finançat una desena de projectes del Departament d’àrees tan diverses com són el dret roma, el dret civil o el dret processal.

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Subir