Universitat Rovira i Virgili

Sergio Nasarre presenta el seu darrer llibre "Els anys de la ciris de l'habitatge. De les hipoteques subprime a l'habitatge col·laboratiu"

Càtedra d'Habitatge URV

El proper 18 de juny a les 18h, tindrà lloc la presentació virtual del darrer llibre del Dr. Sergio Nasarre "ELS ANYS DE LA CRISI DE L'HABITATGE. De les hipoteques subprime a l'habitatge col·laboratiu", publicat per l'Editorial Tirant lo Blanch, en la seva col·lecció "Dret de l'habitatge".

Un dels objectius d'aquesta obra i, també, un dels principals compromisos del Dr. Nasarre, és la transferència de coneixement d'aquells aspectes més rellevants de el Dret a l'habitatge, generant un impacte social, la qual cosa duu a terme des de la Càtedra UNESCO d'habitatge URV .

En aquest sentit, el llibre analitza els detonants clau que van provocar la crisi, així com les principals conseqüències de la mateixa durant els últims 14 anys, analitzant críticament les mesures que s'han vingut adoptant fins al moment, finalitzant amb la necessitat de reforma de les seves formes de tinença com la hipoteca, els lloguers, les tinences intermèdies i l'habitatge col·laboratiu.

Són més de 600 pàgines, resultat de de vuit anys de recerca, que van des dels suburbis de Califòrnia el 2007 a una cooperativa d'habitatges el 2020 i on es recorren les males pràctiques bancàries, els desnonaments i el sensellarisme, la "robinprudència" i l'habitatge col·laboratiu.

La presentació virtual anirà a càrrec de Salvador Vives, director Editorial Tirant lo Blanch i de Beatriz Corredor, presidenta de el Grupo Red Eléctrica i Exministra d'Habitatge.

En directe via: https://bit.ly/2MirNKK (programa Teams)

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Subir