Universitat Rovira i Virgili

Presentació del llibre "El tratamiento jurídico-fiscal de la remuneración de los administradores'', de Carles Pedreño

Departament de Dret Privat, Processal i Financer

L'editorial Thomson Reuters Aranzadi ha publicat la monografia El tratamiento jurídico-fiscal de la remuneración de los administradores, del Dr. Carles Pedreño López, professor del Departament de Dret Privat, Processal i Financer. La publicació té el seu origen en la defensa de la tesi del mateix títol, el juliol de 2017 a la Univeristat Rovira i Virgili. La tesi, que va obtenir el reconeixement d'excel·lent cum laude, va estar dirigida per la Dra. Estela Rivas Nieto, que també n'ha prologat la monografia.

La presentació del llibre tindrà lloc el dijous 28 de març a les 18.30h en el Col·legi d'Economistes de Catalunya, seu Tarragona (Rambla Nova, 58-60, 5èA, Tarragona).

Participaran en l'acte el Sr. Miquel Àngel Fúster, president del Col·legi d'Economistes de Catalunya, seu de Tarragona, el Sr. Anton Gasol, degà del Col·legi d'Economistes de Catalunya
Sr. Pere Segarra, economista, el Sr. Carles Pedreño, economista,  doctor en Dret i autor del llibre i la Sra. Estela Rivas, professora de Dret Financer i Tributari de la URV. L'acte finalitzarà amb un col·loqui amb els assistents.

Cliqueu aquest enllaç per més informació inscripcions

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Subir