Universitat Rovira i Virgili

Congreso "Eurolenguaje en Derecho internacional privado. Legislar, traducir y aplicar" (14 de juny)

Departament de Dret Privat, Processal i Financer  - 

El passat 14 de juny va tenir lloc, al Campus Catalunya de la URV, el congrés "Eurolenguaje en Derecho internacional privado. Legislar, traducir y aplicar", organitzat per l'àrea de dret privat, processal i financer. El congrés es va consitutïr com a fòrum interdisciplinari per al diàleg entre juristes especialistes de Dret internacional privat, de Dret comparat i de Dret privat i especialistes en lingüística i traducció jurídica, entre personal procedent de institucions internacionals, acadèmics i professionals.

El congrés, coordinat la professora de dret internacional privat Maria Font i Mas, va comptar amb la participació convidada de professionals de reconegut prestigi i experiència en la matèria, tant d'àmbit nacional com internacional, que van reflexionar sobre la possible creació i la repercussió d'un llenguatge jurídic europeu enmarcat en l'àrea del Dret internacional privat (DIPr).

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Subir

D'esq. a dreta: Marta Domènech (EuropaDirect), John Style (Vicerector d'Internacionalització), maria Font i Mas (Directora del congrés)