Universitat Rovira i Virgili

L’obra "Codi Civil de Catalunya: Jurisprudència sistematitzada", guardonada amb el XIIè Premi Miquel Casals Colldecarrera

Departament de Dret Privat, Processal i Financer  - 

El jurat del XIIè Premi Miquel Casals Colldecarrera ha guardonat l'obra Codi Civil de Catalunya: Jurisprudència sistematitzada dels autors Judith Solé (coord.), Esteve Bosch, Cristina Villó (ambdós professors del Departament), Mercedes Caso, Francisco M. Echevarría, Mº del Carmen Gete-Alonso, Pedro del Pozo, i Dolors Viñas i publicada per l'editorial Tirant lo Blanch de València.

El premi, convocat per la Fundació Congrés de Cultura Catalana amb la col·laboració de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona, l'Il·lustre Consell de Col·legis de l'Advocacia de Catalunya, l'Excma. Acadèmia de Jurisprudència i Legislació de Catalunya, reconeix els millors treballs publicats sobre el dret privat propi dels països catalans.

El membres del jurat han decidit atorgar aquesta distinció per la seva capacitat divulgadora del Dret privat de Catalunya, atès que el posa a l'abast de tots els operadors jurídics: advocats, jutges, notaris, etc., gràcies a la relació que conté de les normes del Codi Civil de Catalunya i la jurisprudència més rellevant dels tribunals sobre les mateixes, mitjançant la tria acurada d'aquelles més essencials.

Enguany, el jurat ha estat format per Josep Medina degà del Col·legi d'Advocats de Granollers, Ignasi Puig degà del Col·legi d'Advocats de Terrassa, Josep Capdevila tresorer de l'ICAB, Rafael Espino secretari de l'ICAB, Joan Egea censor de l'Acadèmia de Jurisprudència i Legislació de Catalunya, Montserrat Casals vicepresidenta de la Fundació Congrés de Cultura Catalan i Enric Casals patró de la Fundació Congrés de Cultura Catalana.

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Subir