es Notícies - Departament de Dret Privat, Processal i Financer Notícies Fri, 14 Jul 2023 13:27:23 +0000 Fri, 14 Jul 2023 13:27:23 +0000 Houdini 2 (https://houdini.antaviana.cat/) / Anàlisi crítica y acadèmica de la nova "Ley de vivienda".

El 13 de juliol s’ha posat damunt la taula la nova Llei d’habitatge i s’ha analitzat de forma crítica per l’Acadèmia.

S’han tractat temes de diferent índole com la reforma dels arrendaments urbans i la seva constitucionalitat, pel Dr. Nasarre Aznar, els desnonaments i l’ocupació, pel Dr. Simón Moreno, el nou règim de la vivenda social, per la Dra. Lambea Llop, el règim dels professionals immobiliaris i la protecció dels consumidors, per la Sra. Rodríguez Liévano, i la rehabilitació energètica i l’estalvi, pel professor López-Asiain Martínez.

Han contribuit al debat el Sr. Llorens Gual, President del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Tarragona (COAATT), el Sr. Huguet Tous, President del Col·legi d’Administradors de Finques de Tarragona i el Dr. Bosch i Meda, Subdirector general de l’Hàbitat Urbà i la Rehabilitació de la Secretaria de Vivenda de la Generalitat de Catalunya.

El curs ha estat organitzat per la Càtedra UNESCO d’Habitatge (URV) i el COAATT.

]]>
Fri, 14 Jul 2023 13:27:23 +0000 https://www.dret-privat.urv.cat/es/noticies/244/analisi-critica-y-academica-de-la-nova-ley-de-vivienda https://www.dret-privat.urv.cat/es/noticies/244 0
Milenka Villca Pozo guanya el concurs d’accés a la plaça de Professora Agregada amb perfil en Dret Tributari

La professora Milenka Villca Pozo ha guanyat la plaça de Professora Agregada amb perfil de docència i recerca en l'àmbit de Dret Tributari, al Departament de Dret Privat, Processal i Financer de la Facultat de Ciències Jurídiques de la Universitat Rovira i Virgili (URV).

El Tribunal s'ha constituït el 13 de juliol i ha estat format per Ángel Urquizu Cavallé de la URV, com a President, Joan Pagès Galtés de la URV, com a Secretari, i M. Luisa Esteve Pardo de la Universitat de Girona, com a vocal.

]]>
Thu, 13 Jul 2023 12:53:23 +0000 https://www.dret-privat.urv.cat/es/noticies/243/milenka-villca-pozo-guanya-el-concurs-d-acces-a-la-placa-de-professora-agregada-amb-perfil-en-dret-tributari https://www.dret-privat.urv.cat/es/noticies/243 0
El grup de recerca Territori, Ciutadania i Sostenibilitat és premiat pel Consell Social de la URV

El Consell Social de la URV ha atorgat el Premi Joan Pedrerol Gallego a l'Impacte Social de la Recerca 2023 al grup de recerca Territori, Ciutadania i Sostenibilitat, pel seu projecte "Impact of the Barnahus model on protecting the rights of children victims of sexual abuse in the criminal justice System", del qual en formen part dues investigadores del Departament de Dret Privat, Processal i Financer, la Roser Casanova Martí i l'Elisabet Cerrato Guri.

]]>
Thu, 13 Jul 2023 07:36:03 +0000 https://www.dret-privat.urv.cat/es/noticies/242/el-grup-de-recerca-territori-ciutadania-i-sostenibilitat-es-premiat-pel-consell-social-de-la-urv https://www.dret-privat.urv.cat/es/noticies/242 0
Dra. Roser Casanova Martí guanya el concurs d'accés a la plaça de professor/a Lector/a

El passat 01/06/2023, va tenir lloc a la Facultat de Ciències Jurídiques el concurs d'accés a la plaça de professor/a Lector/a amb perfil de docència i recerca en Dret Processal del Departament de Dret Privat, Processal i Financer.

El tribunal, format per Joan Picó Junoy, Dr. de la Universitat Pompeu Fabra, com a president, per Federico Adán Domènech, Dr. de la Universitat Rovira i Virgili, com a secretari, y Núria Torres Rosell, Dra. de la Universitat Rovira i Virgili, com a vocal, va seleccionar a la candidata Dra. Roser Casanova Martí com a guanyadora del concurs. Enhorabona.

]]>
Tue, 06 Jun 2023 10:04:00 +0000 https://www.dret-privat.urv.cat/es/noticies/239/dra-roser-casanova-marti-guanya-el-concurs-d-acces-a-la-placa-de-professor-a-lector-a https://www.dret-privat.urv.cat/es/noticies/239 0
Visita a la Universitat d'Istanbul (PAS)

Una representació del PAS dels departaments de Dret Privat, Processal i Financer, Dret Públic, Infermeria i Secretaria de Campus Catalunya ha visitat la  Universitat d'Estambul sota la supervisió de Mustafa Kaplan, cap de l'Oficina d'Erasmus de l'esmentada Universitat.

Aquesta acció s'ha dut a terme en el marc de l'ajut ERASMUS + STT KA131 2022-2023 (Staff Mobility for Training), per a la formació del Personal d'Administració i Serveis impulsat pel Servicio Español Para la Internacionalización de la Educación (SEPIE) contribuint, a més, en el Pla Estratègic d'Internacionalització de la URV.

]]>
Wed, 12 Jul 2023 13:54:34 +0000 https://www.dret-privat.urv.cat/es/noticies/241/visita-a-la-universitat-d-istanbul-pas https://www.dret-privat.urv.cat/es/noticies/241 0