Universitat Rovira i Virgili

Nuria Lambea Llop

Llicenciada en Dret (2013) i Màster en Dret de l'Empresa i de la Contractació (2014, millor expedient acadèmic, matrícula d'honor amb el Treball de Fi de Màster i primer premi en la segona edició del Concurs d'investigadors novells de la Facultat de Ciències Jurídiques), els dos per la Universitat Rovira i Virgili. És investigadora predoctoral a la Càtedra UNESCO d'Habitatge de la mateixa URV. Ha estat becada per la Generalitat de Catalunya (Beca FI 2016) per a redactar la seva tesi doctoral, la qual versa sobre els models de gestió d'habitatge social en perspectiva comparada. 

Ha estat investigadora principal en un projecte sobre la gestió de l'habitatge social a Catalunya finançat per l'Escola d'Administració Pública de Catalunya (2014-2015), i membre del grup de recerca de quatre projectes competitius. Fruit de la seva recerca, ha publicat diversos articles i ha participat en congressos i jornades tant a nivell internacional com nacional i local (Görlitz, Lisboa, Perpinyà, Belfast, Zurich, Uppsala, Barcelona, Vilanova i la Geltrú, Tarragona, Reus), i ha realitzat tres estades de recerca a la TU Delft (Països Baixos, 2014), a la Universitat de Birmingham (Regne Unit, 2017) i a la NUI Galway (Irlanda, 2018)

Les seves línies de recerca principals són les polítiques d'habitatge, l'habitatge social, les tinences intermèdies i els pisos turístics. Imparteix docència al Curs Agent Immobiliari i Gestió de la Propietat (Fundació URV) i als Graus de Turisme i Geografia i Ordenació del Territori de la URV.

Tornar al directori